Hej!

Hoppas allt är bra med er i dessa konstiga Corona tider. Här i Skåne känns det nästan som sommarlov redan. Snart börjar en ny termin med nya elever och en ny omgång av Pythagoras Quest!

En spännande nyhet är att vi öppnar anmälan till årets tävling idag. Har du som lärare anmält er tidigare ska ni har fått en inbjudan till en Google formulär per mail. Är du ny till tävling eller om länken hamnade i skräpkorgen, finns länken till anmälningsformuläret här: https://forms.gle/ZEuavsAbT4UfmVDk6 .

OBS! Vi ändrar datum för årets tävling. Sista anmälan är den 30 september eftersom kvaltävling äger rum redan under vecka 43 2020! Det blir ändring även för distriktsfinal som äger rum under vecka 5 2021 (återkommer med datum). Vi hoppas dessa datum passar bra. Kom ihåg, endast en anmälan per skola! Snackar ihop er med era kollegor.

Är du elev och är sugen på att börja tävlar, tipsa din lärare om www.pythagorasquest.se och ber de att anmäla skolan. Kom ihåg att ni måste vara minst tre tävlande elever för att komma vidare från kvaltävling till distriktsfinal.

Till sist vill jag önskar er alla en glad sommar och vi ses efter sommaren.